Софтуер за онлайн счетоводство, фактуриране и онлайн магазин

Еврофактура е ERP софтуер базиран изцяло в облачното пространство за цялостно счетоводство, като е в пълно съотвествие със законодателството и с максимална сигурност.

Имате нужда от електронен магазин? С Evrofaktura можете да имате свой собствен онлайн магазин веднага и напълно безплатно!

Напълно безплатно!

Следете бизнеса си, където и да се намирате

Управлявайте бизнеса си от всяка точка. Ако сте в движение, може да използвате приложенията ни за издаване и изпращане на фактури до мобилни устройства, да проследявате плащания и да преглеждате всички архивирани бизнес документи.

Може да използвате Evrofaktura.bg от всяко устройство (компютър, смартфон и таблет), във всеки браузър (Mozilla, Chrome, Explorer, …) и във всяка система (Android, Apple, Windows и Linux).

Запознайте се с нашето мобилно приложение!

еРегистратор
(електронен четец на документите Ви)

Мобилно издаване и печат на фактури
(проследяване на инвентара)

Мобилно приложение за отчети
(може да видите графиките, дори когато сте на път)

Фактури във всички формати!

Изпращайте и отпечатвайте фактурите си по различни начини:

 • отпечатване във формат А4 или всякакъв друг размер, използвайки стандартен принтер;
 • отпечатване на фактури с POS принтери (матрични и термични принтери);
 • отпечатвате фактури чрез мобилен Bluetooth принтер;
 • отпечатване с помоща на Google Cloud Print;
 • изпращайте фактури в PDF формат чрез имейл като прикачен PDF файл или линк;
 • изпращайте SMS с линк към фактура директно на смартфона на клиента;
 • чрез електронен обмен използвайки e-racuni.com;
 • и чрез обикновените пощи.

Evrofaktura.bg безпроблемно се свързва с брокери за електронно фактуриране и може да изпраща подписани електронни фактури на организации от обществения сектор или всеки друг клиент, който изисква електронни фактури от своите доставчици.

Поемете контрола над паричните си потоци

Следете вашите поръчки, оферти и сметки в различни състояния.

Получени плащания?

 • отбелязвайте плащанията в сметките си;
 • свържете се с електронното си банкиране, за да съгласувате автоматично плащанията.

Закъснели плащания? Отворени поръчки?

 • проверете графиките си, за да видите кой все още не е платил и кои поръчки трябва да бъдат изпълнени;
 • прегледайте списъка на задълженията и кога те са дължими.

Всички инструменти, от които се нуждае вашият бизнес!

Автоматична обратна връзка с клиентите

Evrofaktura.bg следи просрочените плащания, за да се посветите на по-важни неща. Задайте свои собствени правила, в съответствие с които Evrofaktura.bg ще изпраща автоматично предупреждения към купувачите, сумата на сметката и датата на падежа.

Напомнянията могат да бъдат персонализирани и изпратени като електронна поща или SMS съобщения директно на мобилния телефон на клиента.

Поставете фактурирането и плащанията на автопилот, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си.

Безплатно е!

Богат избор от шаблони!

Не губете време за проектиране на фактура от нулата!

Регистрирайте се безплатно и изберете един от вече готовите шаблони директно от нашата галерия.

Включен е достъп до Вашия счетоводител!

Връзка и работа с онлайн счетоводител - забравете за изпращания на хартия и експортиране на данни към счетоводителя. Вашият счетоводител може лесно да влезе в базата данни и да работи с всичките Ви документи и да подготви необходимите плащания директно в програмата за електронно счетоводство. Заедно с Вашия счетоводител, Вие едновременно получавате достъп, сърфирате и работите с един и същ набор от данни.

Evrofaktura.bg използва стотици счетоводни офиси в региона, предоставяйки услуги за счетоводство в облачната среда (cloud). Свържете се с тях за професионалната подкрепа, от която се нуждаете и просто споделете счетоводните си записи в облака

Вижте картата —->

Управление на множество фирми

Управлявате ли няколко фирми/организации? В Evrofaktura.bg можете да използвате един и същ профил, за да стартирате няколко организации и просто да превключите от една организация към друга.

По-голям брой служители, потребителски акаунти, филиали, складове или магазини?

За Evrofaktura.bg това не е проблем! Можете да създадете неограничен брой потребители и да си зададете различни права, както на Вас така и на  потребителя, в съответствие с неговите права на работното място. Същото се отнася и за Вашите вътрешни подразделения и организационни структури. Evrofaktura.bg може лесно да се адаптира към нуждите на Вашата организация.

Винаги разполагате с цялата информация

Вашата бизнес информация е изключително важна и затова ние се грижим за сигурността и, и сигурността на нашите центрове за данни и сървъри. Всички данни, които съхранявате в облака, са Ваши и можете да ги експортирате по всяко време. Поддържаме експортиране на данни в Excel, LibreOffice, CSV и PDF.

Ако искате да мигрирате или импортирате вашите данни от друга система, има много опции за импортиране на данни, вариращи от основните данни за продукта и клиента, запасите и инвентара, записите в главната книга и други документи за внос.

Кликнете тук, за да получите достъп до мобилното приложение за тази функция

Доклади, които можете да разберете

Продажби и финансови отчети, които Ви дават основен поглед върху успеха на Вашия бизнес:

 • отчети за продажбите, проследяване на продажбите по регион / време / продукт / комерсиалност и т.н.
 • приоритетните клиенти,
 • топ списък с най-продавани продукти,
 • доклади за оптимизиране на инвентара,
 • проследяване на приходите и продажбите,
 • мониторинг на паричния поток,
 • и много други…

Отчетите могат да се задават като графики на таблото Ви за управление и да показват актуална информация за фирмата Ви.

Достъп до номера и графики директно чрез Вашия смартфон, като използвате нашето мобилно приложение за отчитане!

Най-лесният начин да достигнете до нови пазари и разширите бизнеса си!

 • Многоезикови шаблони за сметки, подготвени на различни езикови версии;
 • Мулти-валутност – Създаване на валутни сметки с автоматично конвертиране на сумата по средния курс на БНБ, с възможност за определяне на ценова листа в чуждестранна валута. Определете предварително своя курс на валутата за клиентите си.
 • Поддържат се всички ставки на ДДС в ЕС. Ако приходите от продажби Ви надвишават прага по подразбиране за една държава-членка на ЕС, нашата програма ще Ви позволи лесно да изчислявате ДДС по данъчната ставка на ЕС.
 • Автоматична проверка на данъкоплатците в ЕС чрез пряка връзка с VIES.
 • Поддържано генериране на платежни нареждания и импортиране на банкови извлечения във формат за много страни.
 • Разширен сметкоплан за извънредни ситуации – използвайте план за непредвидени плащания и назначете имена за генериране на финансови отчети на няколко езика, ако притежавате компании и в други страни.
 • Отпечатайте отчета в желаната валута. Задайте предпочитаната от Вас валута, за отчета на началната си страница, а не валутата избрана под подразбиране спрямо местоположението на фирмата Ви . Страхотна функционалност, ако имате бизнес извън или в Еврозоната!

Много повече от просто фактуриране!

Следете склада и инвентара

Бъдете в крак с актуалния запас на отчета в момента, в който изделията влизат и излизат от склада. Можете също така да следите запасите чрез серийни и ЛОТ номера.

Управлявайте множество складове

Следете междинното съхранение, прегледайте или за един склад, или цялостно за всички и управлявайте консигнационни складове.

Създайте бележки за доставка и документи за изпращане

Чрез проследяване на инвентарната карта, винаги ще имате точна информация за датата и часа на доставката на артикула. Също така, ще имате ясна представа за броя на изпращанията и доставките, които все още трябва да бъдат направени.

Поръчки на клиенти

Следете поръчките на клиентите и управлявайте обществените поръчки въз основа на целия наличен и резервен отчет (отворени поръчки). Поръчките на клиенти могат да бъдат импортирани директно от уеб магазина Ви. Уверете се, че не е задействана поръчка.

Поръчки към доставчици

Изпращайте поръчки на доставчици, следвайки минимален запас получени клиентски поръчки или други критерии.

Повтарящи се фактури

Масовите операции се поддържат за повтарящи се задачи. Автоматично създаване на повтарящи се фактури, фактури за групово изпращане или отпечатване и др.

Създайте своя ценова листа

Можете да посочите ценова листа по клиент или група купувачи, по период и за всяка валута поотделно. Като има допълнителна възможност за добавяне на отстъпки за клиенти и групи от артикули.

Изпъкнете с Вашето лого!

Продажните документи могат да бъдат персонализирани 100%. Ако не можете да намерите правилния шаблон в нашата галерия, имате възможността да създадете свой собствен шаблон с помощта на HTML или Word.

Можете също да създадете потребителски акаунт за своите клиенти или доставчици и да им дадете ограничен онлайн достъп до вашите данни. Персонален графичен потребителски интерфейс с Вашето лого може да бъде специално създаден за Вашата компания въз основа на Вашата поръчка. Тази функция е особено интересна за счетоводителите, предлагащи счетоводни услуги в облака на базата на Еврофактура.

Фактуриране & счетоводно управление на Вашия онлайн магазин, в съответствие със законовите разпоредби

Свържете се с водещите интернет платформи и подсигурете фактурирането си да бъде в съответствие със законовите разпоредби за вашия онлайн магазин!

Еврофактура автоматично се свързва с интернет магазини на платформите Magento, Woocommerce, Wix, Stripe, Squarespace, Prestashop, Opencart и Shopify.

След като установите връзката, вашите онлайн клиентски поръчки автоматично ще бъдат прехвърлени на нашата платформа. Доставките ще се синхронизират с онлайн магазина и ще предоставят на Вашите клиенти актуална информация за наличните количества.

Интеграция с услуги за доставка
Създаване и печат на пакетни етикети (GLS, DPD, Packeta …)
Проследяване на изпратени пратки
По желание могат да се добавят и други услуги за доставка.

Повече от 40 000 активни потребители ни гласуват доверие!

Нашата онлайн програма Еврофактура стартира през 2002 г. като онлайн приложение за фактуриране. Оттогава успешно управляваме бизнеса си в облачното пространство повече от 15 години, разширявайки се в много европейски страни, интегрирайки местни и езикови особености. Нашият софтуер се ползва с доверие от стотици счетоводители, които го използват ежедневно за изпълнение на критични задачи.

Еврофактура е все още малък бизнес, предлагащ услуги на други малки предприятия. Когато се свържете с нашата поддръжка за клиенти, ще бъдете посрещнати от един от отзивчивите ни колеги, който ще посвети своето време и усилия, за да Ви даде истински съвет, съобразен с това, от което наистина се нуждае Вашият бизнес!

Програмата за електронно фактуриране е много лесна за използване. Тя е добре разположена и има възможност лесно да се разширява до обикновена бизнес програма. Цената и качеството са несравними в региона. Техническата поддръжка е отлична.

Slobodan Mandić – L.A.V. inženjering d.o.o.

След дълго търсене на програма, с която бих била задоволена, се натъкнах на Еврофактура. Тъй като се нуждаем от всички модули за управление на бизнеса, от фактуриране до годишни отчети, Еврофактура е хит.

Kristina Šepović – Moj servis informatika d.o.o.

Използвам програмата Еврофактура от една година. Много е добра и надеждна. Имам достъп до нея от всеки компютър с интернет, което улеснява проследяването на събития по време на работа. Не е нужно да се притеснявате за съхранението на данни. Програмата спестява време при правенето на отчети, защото всичко е добре свързано. Мога да огранича достъпа до други служители в съответствие с техните отговорности на работното място. Програмистите бързо адаптираха програмата към моите нужди и в случай на неяснота винаги са на мое разположение. Силно препоръчвам Еврофактура!

Nevenka N. Vještica,dipl.ing. – Eurofibula d.o.o.

Днес революционизирайте платежния си режим!

Имате въпроси?

+359 87 887 3733
info@evrofaktura.bg