Функционалности

Имаме най-интуитивния интерфейс в България и искаме да ви го покажем!

Галерия с шаблони

Изберете предварително зададените шаблони от нашата галерия, като намерите този, който най-добре отговаря на вашата фискална рамка. Също така имате възможност да създадете персонализиран шаблон за вашата компания, във формат WORD или HTML, и да го добавите в галерията. Ако искате да добавите вашия стил и характер, но нямате възможност да направите изцяло нов шаблон, имате и друга опция – да персонализирате полетата от оформлението по подразбиране.

ИДЕЯ
Всички шаблони са многоезични. Бихте могли да изберете индивидуално на какъв език да отпечатате документите си.

Каталог на продукти и склад

Може лесно да добавите продуктите към фактурата си и да зададете отстъпката на момента. Проверете наличността във всеки склад поотделно и дали продукта вече е бил резервиран, или е наличен.

ИДЕЯ
Бихте могли да работите в програмата, само и единствено с помоща на клавишите на клавиатурата.

Преглед на документи

Независимо дали става въпрос за проформа фактура, бележка за доставка, фактура или кредитно известие, можете да прегледате документа си преди да бъде издаден, за да се уверите, че всички данни са правилно въведени.

ИДЕЯ
Можете да заредите прегледа само с едно натискане на клавиш F2.

Прикачване на документи към фактурата

Полезна и практична функция за свързване на други документи към издадените фактури. Може да прикачите документи във формат PDF, Excel или Word, за да ръководите правилно фактурите си, без да губите връзката с останалите важни документи.

Табло за управление

Всеки път, когато влизате в програмата, се зарежда ВАШЕТО табло за управление. Напълно персонализиран екран с приспособления за най-полезната информация и най-често използваните от вас функции.

В таблото за управление има:

  • персонализирана бледо синя лента с инструменти с бързи команди за най-често използваните функции (например нова фактура или справка-декларация по ДДС)
  • фиксирана тъмно синя лента с всички функции, присъстващи в програмата: фактуриране, склад, счетоводство и банка
  • може да имате достъп до много компании само през един профил
  • работете с множество отворени прозорци, по едно и също време
  • ако имате затруднения, бихте могли да погледнете допълнителните насоки в нашата онлайн документация
  • създайте бутони за бърз достъп, за фунцийте които използвате най-често
  • и превключете на режим цял екран, за да виждате всички данни отчетливо

Виртуално публикуване на вашите бележки

Най-умната функция на програмата: виртуален post-it! За да отбележите във всеки документ напредъка, обратната връзка с клиента и много други неща. Няма нужда да помните подробности на ум или да записвате бележки в отделен файл!

Добавяне на продукт

Можете да добавите продукт ръчно (в случай, че не искате да го изберете от каталог, който вече сте запазили). Тази функция може да бъде полезна, ако таксувате услуги, а не продукти. С тази функция можете също да добавите разходи за доставка или други видове вноски, които се начисляват на клиента.

Изпращайте документи като прикачен файл или линк

Добавихте продуктите, настроихте ставките по ДДС и отстъпките, добавихте разходи за доставка, проверихте визуализацията – вече сте готови да издадете и изпратите фактурата на клиента си. Можете да го направите лесно чрез SMS или имейл, благодарение на референтната връзка на този документ. Клиентът може да я разгледа като PDF или като приложена електронна фактура.

Какво достига до клиента ви

На изображението е показано какво ще види вашият клиент, когато кликне върху връзката, която сте му изпратили. Има възможност да изтегли и запази фактурата на устройството, което използва (телефон, таблет, компютър) или да я заплати директно, като кликнете върху връзката Paypal или други начини на плащане.

Доклади

Финансовите отчети и докладите за продажби предлагат пълен преглед и прогноза за напредъка на вашия бизнес. Тенденцията може да бъде проследена чрез определяне на показателите: географски, времеви, по най-продавани продукти или по тип клиенти. Следете печалбите, разходите и данъчното облагане.

ИДЕЯ
Докладите могат да бъдат поставени на таблото за управление, за да преглеждате актуализираната информация по всяко време!

Избирайте множество фактури за масово отпечатване

Работата по няколко документа едновременно ви позволява да не губите време и да действате функционално. Колоните могат да се пренареждат, бихте могли да използвате филтрите, за да видите само документите, които ви интересуват и да ги отпечатате или експортирате само с няколко кликвания!

Съгласуване на банковите плащания

Директна връзка с онлайн банкови системи, която ви позволява да плащате фактури, които получавате, и ви предоставя актуална банкова информация.

Програмата ви позволява да създавате платежни нареждания, да ги експортирате във вашата банкова система, за да обработите плащането си. Ако имате нужда от конкретна информация за банковите данни, които сте импортирали, програмата ви предлага различни отчети. Пълна информация за задълженията и датите за плащане.